Offertförfrågan

Namn
Telefon
E-postadress
Företag / Förening etc
Vilka tjänster?
Golv & Golvläggning
Kakel & Klinker
Byggtjänster
Måleri
Beskriv vad ni vill få utfört

Totalentreprenad

 

Vi på AC Golv & Plattsättning tycker att det ska vara enkelt att bygga och renovera, men kanske framför allt tryggt. En viktig punkt i detta är att vi alltid erbjuder totalentreprenad.

 

Totalentreprenad innebär att du skriver ett enda kontrakt med oss som hantverkare så tar vi hela ansvaret för hela projektet från planering till färdigställande.

 

Du får en kontaktperson hos oss som samordnar hela projektet. När planeringen av ditt projekt är färdig får du en detaljerad offert på hela projektet. Där kan du på ett tydligt sätt se vad som ingår i priset och vad det kommer att kosta, ingenting ska kännas oklart när du godkänner offerten. 

 

Ett nybygge eller renovering kräver många olika kompetenser och yrkesgrupper. Det kan vara elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörmontörer. Med vår totalentreprenad slipper du själv sköta kontakten och samordningen mellan dessa och får istället en kontaktperson hos oss som ser till att arbetet utförs på rätt sätt, i rätt ordning och blir färdigt i tid.

 

Besiktning och garantier
När ditt projekt är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom arbetet och stämmer av allt som är gjort. Vi lämnar även garantier på både produkter och utfört arbete. 

 

Låter det intressant
Kontakta oss redan i dag eller besök vår butiker så berättar vi mer.