Offertförfrågan

Namn
Telefon
E-postadress
Företag / Förening etc
Vilka tjänster?
Golv & Golvläggning
Kakel & Klinker
Byggtjänster
Måleri
Beskriv vad ni vill få utfört

Golv & Golvläggning

 

Ett nytt golv både lyfter rummet och förändrar dess karaktär då golvet är en av de delar av ett rum som syns allra mest. Det är också den del av rummet som slits mest. Därför är det viktigt att välja rätt golv för rätt rum, det ska vara både vackert och tåligt. Det finns flera olika material att välja mellan, alla har de sina för- och nackdelar. Vi hjälper dig att hitta rätt!

 

AC Golv & Plattsättning utför alla typer av golvläggning i Umeå med omnejd. Vi arbetar såväl mot privatpersoner, företag, föreningar, kommuner och bostadsrättsföreningar. 

 

Våra golvläggare hjälper er att slipa befintligt golv, installera golvvärme alla sorters golv; parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi utför även olika typer av mattläggning. Linoleum, plast, vinyl och textil är de vanligast förekommande materialen. Vi har GVK behörighet för plastmatta i våtutrymmen, och kan erbjuda plastmatta som tätskikt i badrum.

 

Om ni planerar att ändra planlösningen i samband med golvläggningen så kan vi hjälpa dig med byggarbeten som t. ex; flytta dörrar och fönster, dra ny el, ventilation och vvs samt sätta upp nya innerväggar och innertak. 

 

Vi är självklart medlemar i Golvbranchen, GBR, som är den branschorganisationen som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och inte minst leverantörer.