Offertförfrågan

Namn
Telefon
E-postadress
Företag / Förening etc
Vilka tjänster?
Golv & Golvläggning
Kakel & Klinker
Byggtjänster
Måleri
Beskriv vad ni vill få utfört

Badrumsrenovering i Umeå

 

AC Golv & Plattsättning i Umeå är ert självklara val av entreprenör för er kakling, plattsättning eller badrumsrenovering. Våra plattsättare har en gedigen utbildning och erfarenhet bakom sig och är kända för sin yrkeskunskap och noggrannhet. 

 

Vi kan hjälpa er med många delar i ett ert projekt eller erbjuda totalentreprenad där vi håller i projektet från planering till färdigställande. De gånger då vi själva inte kan utföra delar av ett projekt så har vi noggrant utvalda behöriga underentreprenörer som hjälper oss verkliga ditt projekt.

 

Önskar du förändra planlösningen i något utrymme, även badrum och kök, hjälper vi dig med bygg/snickerier såsom uppsättning av nya innerväggar samt innertak. Byta alternativt flytta dörrar, montera nya fönster samt ombesörja dragning av ny el, vvs, ventilation

 

AC Golv & Plattsättning är självklart auktoriserade till Golvbranschens Våtrumskontroll, GVK, samt Byggkeramikrådet. Våra anställda har behörighet och är noggrant utvalda för att vi ska kunna säkerställa den kvalitét vi utlovar.

 

Kakel och Klinker i Umeå


Vi tillhandahåller allt inom badrum. I vår nyöppnade badrumsutställning på Björnvägen 7 i centrala Umeå har vi kända kvalitetsmärken inom kakel, klinker och badrumsinredningar.
 
Tillsammans med vår kunniga och serviceinriktade personal hjälper vi dig hela vägen från första inspirationssteget till det slutgiltiga valen på detaljnivå, allt för att genomföra en god badrumsaffär efter dina behov. 

 

När du vill ha en seriös och bra partner för din renovering så hoppas vi att du kontaktar oss när du funderar på renovera ditt badrum eller sätta nytt kakel i köket eller hallen.